Hodak, M. (2017). Istraživanje zadovoljstva turista gastronomskom ponudom Istre (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:029474
Hodak, Martina. "Istraživanje zadovoljstva turista gastronomskom ponudom Istre." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:029474
Hodak, Martina. "Istraživanje zadovoljstva turista gastronomskom ponudom Istre." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:029474
Hodak, M. (2017). 'Istraživanje zadovoljstva turista gastronomskom ponudom Istre', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:029474
Hodak M. Istraživanje zadovoljstva turista gastronomskom ponudom Istre [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:029474
M. Hodak, "Istraživanje zadovoljstva turista gastronomskom ponudom Istre", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:029474