Luketa, I. (2017). Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995821
Luketa, Iva. "Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995821
Luketa, Iva. "Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995821
Luketa, I. (2017). 'Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995821
Luketa I. Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995821
I. Luketa, "Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:995821