Naslov (hrvatski) Razvoj „Tapas“ proizvoda kao doprinos kvaliteti studentske prehrane - plan upravljanja istraživačkim podacima
Autor Svjetlana Škrabal
Ostale odgovornosti Maja Ergović Ravančić (Suradnik)
Ostale odgovornosti Valentina Obradović (Suradnik)
Ostale odgovornosti Helena Marčetić (Suradnik)
Ostale odgovornosti Zvonimir Paponja (Suradnik)
Ostale odgovornosti Ivan Vučić (Suradnik)
Autorova ustanova Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija
Opis (hrvatski) Opis plana upravljanja istraživačkim podacima u sklopu internog projekta Razvoj „Tapas“ proizvoda kao doprinos kvaliteti studentske prehrane
Ključne riječi (hrvatski)
tapas proizvod
studentska prehrana
Jezik hrvatski
Vrsta publikacije Plan upravljanja istraživačkim podacima
URN:NBN urn:nbn:hr:277:173769
Datum nastajanja 2024-06
Projekt Naziv: Razvoj „Tapas“ proizvoda kao doprinos kvaliteti studentske prehrane Naziv: Development of "Tapas" products as a contribution to the quality of student nutrition Voditelj: Svjetlana Škrabal Pravna nadležnost: Hrvatska Financijer: Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi
Prava pristupa Otvoreni pristup
Uvjeti korištenja
Datum i vrijeme pohrane 2024-09-03 08:56:13