završni rad
Fermentacija pivske sladovine sa dva mikroorganizma
Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2023. urn:nbn:hr:277:971471

Šimala, Matej
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi

Institucijski repozitorij: FTRR Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Šimala, M. (2023). Fermentacija pivske sladovine sa dva mikroorganizma (Završni rad). Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:971471

Šimala, Matej. "Fermentacija pivske sladovine sa dva mikroorganizma." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:971471

Šimala, Matej. "Fermentacija pivske sladovine sa dva mikroorganizma." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:971471

Šimala, M. (2023). 'Fermentacija pivske sladovine sa dva mikroorganizma', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, citirano: 25.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:971471

Šimala M. Fermentacija pivske sladovine sa dva mikroorganizma [Završni rad]. Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi; 2023 [pristupljeno 25.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:971471

M. Šimala, "Fermentacija pivske sladovine sa dva mikroorganizma", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, Požega, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:971471