Lašak, A. (2024). Analiza vinske ponude u restoranima Požeške kotline (Završni rad). Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:471706
Lašak, Adriana. "Analiza vinske ponude u restoranima Požeške kotline." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:471706
Lašak, Adriana. "Analiza vinske ponude u restoranima Požeške kotline." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:471706
Lašak, A. (2024). 'Analiza vinske ponude u restoranima Požeške kotline', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:471706
Lašak A. Analiza vinske ponude u restoranima Požeške kotline [Završni rad]. Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi; 2024 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:471706
A. Lašak, "Analiza vinske ponude u restoranima Požeške kotline", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, Požega, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:471706