Paponja, Z. (2024). Organizacija i provedba svečanog obroka cocktail-party prema ugostiteljskim pravilima (Završni rad). Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:902210
Paponja, Zvonimir. "Organizacija i provedba svečanog obroka cocktail-party prema ugostiteljskim pravilima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:902210
Paponja, Zvonimir. "Organizacija i provedba svečanog obroka cocktail-party prema ugostiteljskim pravilima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:902210
Paponja, Z. (2024). 'Organizacija i provedba svečanog obroka cocktail-party prema ugostiteljskim pravilima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:902210
Paponja Z. Organizacija i provedba svečanog obroka cocktail-party prema ugostiteljskim pravilima [Završni rad]. Požega: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi; 2024 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:902210
Z. Paponja, "Organizacija i provedba svečanog obroka cocktail-party prema ugostiteljskim pravilima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi, Požega, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:277:902210