Milin, T. (2021). ZASTUPLJENOST ŠKOLJAKA U PREHRANI U REPUBLICI HRVATSKOJ (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:877548
Milin, Tea. "ZASTUPLJENOST ŠKOLJAKA U PREHRANI U REPUBLICI HRVATSKOJ." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:877548
Milin, Tea. "ZASTUPLJENOST ŠKOLJAKA U PREHRANI U REPUBLICI HRVATSKOJ." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:877548
Milin, T. (2021). 'ZASTUPLJENOST ŠKOLJAKA U PREHRANI U REPUBLICI HRVATSKOJ', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:877548
Milin T. ZASTUPLJENOST ŠKOLJAKA U PREHRANI U REPUBLICI HRVATSKOJ [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija; 2021 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:877548
T. Milin, "ZASTUPLJENOST ŠKOLJAKA U PREHRANI U REPUBLICI HRVATSKOJ", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, Rijeka, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:877548