Grgić, M. (2018). UNOS SKRIVENOG ŠEĆERA KOD OSOBA OBOLJELIH OD ŠEĆERNIH BOLESTI TIP 2 (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:769223
Grgić, Martina. "UNOS SKRIVENOG ŠEĆERA KOD OSOBA OBOLJELIH OD ŠEĆERNIH BOLESTI TIP 2." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:769223
Grgić, Martina. "UNOS SKRIVENOG ŠEĆERA KOD OSOBA OBOLJELIH OD ŠEĆERNIH BOLESTI TIP 2." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:769223
Grgić, M. (2018). 'UNOS SKRIVENOG ŠEĆERA KOD OSOBA OBOLJELIH OD ŠEĆERNIH BOLESTI TIP 2', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:769223
Grgić M. UNOS SKRIVENOG ŠEĆERA KOD OSOBA OBOLJELIH OD ŠEĆERNIH BOLESTI TIP 2 [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija; 2018 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:769223
M. Grgić, "UNOS SKRIVENOG ŠEĆERA KOD OSOBA OBOLJELIH OD ŠEĆERNIH BOLESTI TIP 2", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet zdravstvenih studija, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:769223