Dušati, M. P. (2020). Metoda gustoća sila: osnovna ideja i izvor novih postupaka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Građevinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:237:628873
Dušati, Maria Paola. "Metoda gustoća sila: osnovna ideja i izvor novih postupaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Građevinski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:237:628873
Dušati, Maria Paola. "Metoda gustoća sila: osnovna ideja i izvor novih postupaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Građevinski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:237:628873
Dušati, M. P. (2020). 'Metoda gustoća sila: osnovna ideja i izvor novih postupaka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Građevinski fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:237:628873
Dušati MP. Metoda gustoća sila: osnovna ideja i izvor novih postupaka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Građevinski fakultet; 2020 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:237:628873
M. P. Dušati, "Metoda gustoća sila: osnovna ideja i izvor novih postupaka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Građevinski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:237:628873