prikaz prve stranice dokumenta Kriterij izbora vrste uveza pri ručnoj izradi jelovnika
Rad nije dostupan
završni rad
Kriterij izbora vrste uveza pri ručnoj izradi jelovnika
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2020. urn:nbn:hr:216:855172

Hrkać, Anđela
Sveučilište u Zagrebu
Grafički fakultet

Citirajte ovaj rad

Hrkać, A. (2020). Kriterij izbora vrste uveza pri ručnoj izradi jelovnika (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:855172

Hrkać, Anđela. "Kriterij izbora vrste uveza pri ručnoj izradi jelovnika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:855172

Hrkać, Anđela. "Kriterij izbora vrste uveza pri ručnoj izradi jelovnika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:855172

Hrkać, A. (2020). 'Kriterij izbora vrste uveza pri ručnoj izradi jelovnika', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, citirano: 01.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:855172

Hrkać A. Kriterij izbora vrste uveza pri ručnoj izradi jelovnika [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet; 2020 [pristupljeno 01.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:855172

A. Hrkać, "Kriterij izbora vrste uveza pri ručnoj izradi jelovnika", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:855172