prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju fotografije voća
Rad nije dostupan
završni rad
Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju fotografije voća
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2013. urn:nbn:hr:216:591979

Petrić, Korina
Sveučilište u Zagrebu
Grafički fakultet

Citirajte ovaj rad

Petrić, K. (2013). Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju fotografije voća (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:591979

Petrić, Korina. "Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju fotografije voća." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:591979

Petrić, Korina. "Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju fotografije voća." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:591979

Petrić, K. (2013). 'Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju fotografije voća', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, citirano: 19.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:591979

Petrić K. Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju fotografije voća [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet; 2013 [pristupljeno 19.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:591979

K. Petrić, "Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju fotografije voća", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:591979