Petrić, K. (2013). Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju fotografije voća (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:591979
Petrić, Korina. "Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju fotografije voća." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:591979
Petrić, Korina. "Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju fotografije voća." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:591979
Petrić, K. (2013). 'Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju fotografije voća', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:591979
Petrić K. Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju fotografije voća [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet; 2013 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:591979
K. Petrić, "Utjecaj promjene vrijednosti RGB kanala na percepciju fotografije voća", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Grafički fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:216:591979