završni rad
Antioksidativna svojstva karnozina
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2019. urn:nbn:hr:182:444673

Čalić, Marina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za kemiju
Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju

Institucijski repozitorij: Repozitorij Odjela za kemiju, Osijek

Citirajte ovaj rad

Čalić, M. (2019). Antioksidativna svojstva karnozina (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:444673

Čalić, Marina. "Antioksidativna svojstva karnozina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:444673

Čalić, Marina. "Antioksidativna svojstva karnozina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:444673

Čalić, M. (2019). 'Antioksidativna svojstva karnozina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:444673

Čalić M. Antioksidativna svojstva karnozina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2019 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:444673

M. Čalić, "Antioksidativna svojstva karnozina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:444673