završni rad
Određivanje i usporedba sadržaja vitamina C u odabranom voću i voćnim prerađevinama
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2021. urn:nbn:hr:182:127941

Maligec, Cristina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za kemiju
Zavod za analitičku, organsku i primijenjenu kemiju

Institucijski repozitorij: Repozitorij Odjela za kemiju, Osijek

Citirajte ovaj rad

Maligec, C. (2021). Određivanje i usporedba sadržaja vitamina C u odabranom voću i voćnim prerađevinama (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:127941

Maligec, Cristina. "Određivanje i usporedba sadržaja vitamina C u odabranom voću i voćnim prerađevinama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:127941

Maligec, Cristina. "Određivanje i usporedba sadržaja vitamina C u odabranom voću i voćnim prerađevinama." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:127941

Maligec, C. (2021). 'Određivanje i usporedba sadržaja vitamina C u odabranom voću i voćnim prerađevinama', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:127941

Maligec C. Određivanje i usporedba sadržaja vitamina C u odabranom voću i voćnim prerađevinama [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2021 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:127941

C. Maligec, "Određivanje i usporedba sadržaja vitamina C u odabranom voću i voćnim prerađevinama", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:127941