Dončić, R. (2021). Određivanje sadržaja vitamina E u hrani za nesilice (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:078569
Dončić, Renata. "Određivanje sadržaja vitamina E u hrani za nesilice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:078569
Dončić, Renata. "Određivanje sadržaja vitamina E u hrani za nesilice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:078569
Dončić, R. (2021). 'Određivanje sadržaja vitamina E u hrani za nesilice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:078569
Dončić R. Određivanje sadržaja vitamina E u hrani za nesilice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2021 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:078569
R. Dončić, "Određivanje sadržaja vitamina E u hrani za nesilice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:078569