Šofić, K. (2021). Primjena razlikovne pretražne kalorimetrije u karakterizaciji organskih spojeva (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:430257
Šofić, Karla. "Primjena razlikovne pretražne kalorimetrije u karakterizaciji organskih spojeva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:430257
Šofić, Karla. "Primjena razlikovne pretražne kalorimetrije u karakterizaciji organskih spojeva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:430257
Šofić, K. (2021). 'Primjena razlikovne pretražne kalorimetrije u karakterizaciji organskih spojeva', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:430257
Šofić K. Primjena razlikovne pretražne kalorimetrije u karakterizaciji organskih spojeva [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2021 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:430257
K. Šofić, "Primjena razlikovne pretražne kalorimetrije u karakterizaciji organskih spojeva", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:430257