Duković, I. (2022). Ispitivanje utjecaja otapala na primjenu plodova vinobojke, Phytolacca sp. L., kao kiselo-baznog indikatora (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:561520
Duković, Iva. "Ispitivanje utjecaja otapala na primjenu plodova vinobojke, Phytolacca sp. L., kao kiselo-baznog indikatora." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:561520
Duković, Iva. "Ispitivanje utjecaja otapala na primjenu plodova vinobojke, Phytolacca sp. L., kao kiselo-baznog indikatora." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:561520
Duković, I. (2022). 'Ispitivanje utjecaja otapala na primjenu plodova vinobojke, Phytolacca sp. L., kao kiselo-baznog indikatora', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:561520
Duković I. Ispitivanje utjecaja otapala na primjenu plodova vinobojke, Phytolacca sp. L., kao kiselo-baznog indikatora [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2022 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:561520
I. Duković, "Ispitivanje utjecaja otapala na primjenu plodova vinobojke, Phytolacca sp. L., kao kiselo-baznog indikatora", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:561520