Malović, M. (2023). Utjecaj kadmija na antioksidativnu aktivnost kukuruza ( Zea mays, L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:959356
Malović, Marta. "Utjecaj kadmija na antioksidativnu aktivnost kukuruza ( Zea mays, L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:959356
Malović, Marta. "Utjecaj kadmija na antioksidativnu aktivnost kukuruza ( Zea mays, L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:959356
Malović, M. (2023). 'Utjecaj kadmija na antioksidativnu aktivnost kukuruza ( Zea mays, L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:959356
Malović M. Utjecaj kadmija na antioksidativnu aktivnost kukuruza ( Zea mays, L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2023 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:959356
M. Malović, "Utjecaj kadmija na antioksidativnu aktivnost kukuruza ( Zea mays, L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:959356