Ćićerić, A. (2024). Bioaktivnost, farmakologija i toksikologija odabranih spojeva u kavi (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:789245
Ćićerić, Ana. "Bioaktivnost, farmakologija i toksikologija odabranih spojeva u kavi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:789245
Ćićerić, Ana. "Bioaktivnost, farmakologija i toksikologija odabranih spojeva u kavi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:789245
Ćićerić, A. (2024). 'Bioaktivnost, farmakologija i toksikologija odabranih spojeva u kavi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:789245
Ćićerić A. Bioaktivnost, farmakologija i toksikologija odabranih spojeva u kavi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju; 2024 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:789245
A. Ćićerić, "Bioaktivnost, farmakologija i toksikologija odabranih spojeva u kavi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kemiju, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:182:789245