diplomski rad
Utjecaj soja kvasca na senzorska svojstva i sastav hlapljivih spojeva vina Pošip
diplomski rad
Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. urn:nbn:hr:167:108345

Jurišić, Andrea
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Jurišić, A. (2021). Utjecaj soja kvasca na senzorska svojstva i sastav hlapljivih spojeva vina Pošip : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:108345

Jurišić, Andrea. "Utjecaj soja kvasca na senzorska svojstva i sastav hlapljivih spojeva vina Pošip : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:108345

Jurišić, Andrea. "Utjecaj soja kvasca na senzorska svojstva i sastav hlapljivih spojeva vina Pošip : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:108345

Jurišić, A. (2021). 'Utjecaj soja kvasca na senzorska svojstva i sastav hlapljivih spojeva vina Pošip : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:108345

Jurišić A. Utjecaj soja kvasca na senzorska svojstva i sastav hlapljivih spojeva vina Pošip : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:108345

A. Jurišić, "Utjecaj soja kvasca na senzorska svojstva i sastav hlapljivih spojeva vina Pošip : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:108345