Dželalija, I. (2022). Fenolni sastav različitih dijelova zrelog i nedozrelog ploda avokada : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:457215
Dželalija, Ivana. "Fenolni sastav različitih dijelova zrelog i nedozrelog ploda avokada : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:457215
Dželalija, Ivana. "Fenolni sastav različitih dijelova zrelog i nedozrelog ploda avokada : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:457215
Dželalija, I. (2022). 'Fenolni sastav različitih dijelova zrelog i nedozrelog ploda avokada : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:457215
Dželalija I. Fenolni sastav različitih dijelova zrelog i nedozrelog ploda avokada : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:457215
I. Dželalija, "Fenolni sastav različitih dijelova zrelog i nedozrelog ploda avokada : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:457215