završni rad
Lactobacilus paraplantarum kao prirodni konzervans
završni rad
Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:167:513351

Grubeša, Jelena
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Grubeša, J. (2023). Lactobacilus paraplantarum kao prirodni konzervans : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:513351

Grubeša, Jelena. "Lactobacilus paraplantarum kao prirodni konzervans : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:513351

Grubeša, Jelena. "Lactobacilus paraplantarum kao prirodni konzervans : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:513351

Grubeša, J. (2023). 'Lactobacilus paraplantarum kao prirodni konzervans : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 03.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:513351

Grubeša J. Lactobacilus paraplantarum kao prirodni konzervans : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 03.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:513351

J. Grubeša, "Lactobacilus paraplantarum kao prirodni konzervans : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:513351