Lebo, A. (2016). Određivanje umjetnog bojila (sunset yellow) u prehrambenim proizvodima : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:421716
Lebo, Anja. "Određivanje umjetnog bojila (sunset yellow) u prehrambenim proizvodima : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:421716
Lebo, Anja. "Određivanje umjetnog bojila (sunset yellow) u prehrambenim proizvodima : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:421716
Lebo, A. (2016). 'Određivanje umjetnog bojila (sunset yellow) u prehrambenim proizvodima : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:421716
Lebo A. Određivanje umjetnog bojila (sunset yellow) u prehrambenim proizvodima : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:421716
A. Lebo, "Određivanje umjetnog bojila (sunset yellow) u prehrambenim proizvodima : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:421716