diplomski rad
Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K)
diplomski rad
Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:167:600567

Rako, Ana
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Rako, A. (2017). Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567

Rako, Ana. "Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567

Rako, Ana. "Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567

Rako, A. (2017). 'Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567

Rako A. Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567

A. Rako, "Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567