Tavra, I. (2016). Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307
Tavra, Ivan. "Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307
Tavra, Ivan. "Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307
Tavra, I. (2016). 'Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307
Tavra I. Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307
I. Tavra, "Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307