Mihajlovski, M. (2016). Utjecaj perioda branja na fenolni sastav i antioksidacijska svojstva petrovca : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:763097
Mihajlovski, Marija. "Utjecaj perioda branja na fenolni sastav i antioksidacijska svojstva petrovca : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:763097
Mihajlovski, Marija. "Utjecaj perioda branja na fenolni sastav i antioksidacijska svojstva petrovca : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:763097
Mihajlovski, M. (2016). 'Utjecaj perioda branja na fenolni sastav i antioksidacijska svojstva petrovca : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:763097
Mihajlovski M. Utjecaj perioda branja na fenolni sastav i antioksidacijska svojstva petrovca : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:763097
M. Mihajlovski, "Utjecaj perioda branja na fenolni sastav i antioksidacijska svojstva petrovca : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:763097