Jelavić Šako, M. (2017). Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887
Jelavić Šako, Maša. "Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887
Jelavić Šako, Maša. "Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887
Jelavić Šako, M. (2017). 'Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887
Jelavić Šako M. Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887
M. Jelavić Šako, "Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887