diplomski rad
Utjecaj oksidacije na antimikrobni učinak vina
diplomski rad
Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. urn:nbn:hr:167:536554

Galiotović, Anaanđela
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za kemiju
Sveučilište u Splitu
Medicinski fakultet

Citirajte ovaj rad

Galiotović, A. (2017). Utjecaj oksidacije na antimikrobni učinak vina : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:536554

Galiotović, Anaanđela. "Utjecaj oksidacije na antimikrobni učinak vina : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:536554

Galiotović, Anaanđela. "Utjecaj oksidacije na antimikrobni učinak vina : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:536554

Galiotović, A. (2017). 'Utjecaj oksidacije na antimikrobni učinak vina : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:536554

Galiotović A. Utjecaj oksidacije na antimikrobni učinak vina : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2017 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:536554

A. Galiotović, "Utjecaj oksidacije na antimikrobni učinak vina : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:536554