Granić, G. (2018). Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341
Granić, Glorija. "Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341
Granić, Glorija. "Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341
Granić, G. (2018). 'Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341
Granić G. Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341
G. Granić, "Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341