Ličanin, L. (2016). Nove tehnologije za stabilizaciju polifenila u dodacima prehrani : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:456247
Ličanin, Lucija. "Nove tehnologije za stabilizaciju polifenila u dodacima prehrani : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:456247
Ličanin, Lucija. "Nove tehnologije za stabilizaciju polifenila u dodacima prehrani : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:456247
Ličanin, L. (2016). 'Nove tehnologije za stabilizaciju polifenila u dodacima prehrani : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:456247
Ličanin L. Nove tehnologije za stabilizaciju polifenila u dodacima prehrani : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2016 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:456247
L. Ličanin, "Nove tehnologije za stabilizaciju polifenila u dodacima prehrani : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split; Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:456247