završni rad
Određivanje antimikrobnog učinka začinskog bilja na Enterococcus faecalis
završni rad
Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:167:283931

Rašić, Tonka Mirjana
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Rašić, T. M. (2019). Određivanje antimikrobnog učinka začinskog bilja na Enterococcus faecalis : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:283931

Rašić, Tonka Mirjana. "Određivanje antimikrobnog učinka začinskog bilja na Enterococcus faecalis : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:283931

Rašić, Tonka Mirjana. "Određivanje antimikrobnog učinka začinskog bilja na Enterococcus faecalis : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:283931

Rašić, T. M. (2019). 'Određivanje antimikrobnog učinka začinskog bilja na Enterococcus faecalis : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:283931

Rašić TM. Određivanje antimikrobnog učinka začinskog bilja na Enterococcus faecalis : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:283931

T. M. Rašić, "Određivanje antimikrobnog učinka začinskog bilja na Enterococcus faecalis : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:283931