Beljo, I. (2020). Priprava kompozita od polilaktidne kiseline i modificiranih mljevenih koštica masline : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:354655
Beljo, Ivona. "Priprava kompozita od polilaktidne kiseline i modificiranih mljevenih koštica masline : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:354655
Beljo, Ivona. "Priprava kompozita od polilaktidne kiseline i modificiranih mljevenih koštica masline : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:354655
Beljo, I. (2020). 'Priprava kompozita od polilaktidne kiseline i modificiranih mljevenih koštica masline : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:354655
Beljo I. Priprava kompozita od polilaktidne kiseline i modificiranih mljevenih koštica masline : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:354655
I. Beljo, "Priprava kompozita od polilaktidne kiseline i modificiranih mljevenih koštica masline : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:354655