Kukoleča, M. (2020). Uloga HACCP sustava u proizvodnji tradicionalnog Slavonskog kulena : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:016055
Kukoleča, Martina. "Uloga HACCP sustava u proizvodnji tradicionalnog Slavonskog kulena : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:016055
Kukoleča, Martina. "Uloga HACCP sustava u proizvodnji tradicionalnog Slavonskog kulena : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:016055
Kukoleča, M. (2020). 'Uloga HACCP sustava u proizvodnji tradicionalnog Slavonskog kulena : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:016055
Kukoleča M. Uloga HACCP sustava u proizvodnji tradicionalnog Slavonskog kulena : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:016055
M. Kukoleča, "Uloga HACCP sustava u proizvodnji tradicionalnog Slavonskog kulena : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:016055