Šarić, M. (2020). Primjena sustava sigurnosti hrane kod proizvodnje polutvrdih sireva : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:111746
Šarić, Matea. "Primjena sustava sigurnosti hrane kod proizvodnje polutvrdih sireva : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:111746
Šarić, Matea. "Primjena sustava sigurnosti hrane kod proizvodnje polutvrdih sireva : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:111746
Šarić, M. (2020). 'Primjena sustava sigurnosti hrane kod proizvodnje polutvrdih sireva : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:111746
Šarić M. Primjena sustava sigurnosti hrane kod proizvodnje polutvrdih sireva : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:111746
M. Šarić, "Primjena sustava sigurnosti hrane kod proizvodnje polutvrdih sireva : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:111746