Toplinska svojstva kompozita polilaktidna kiselina/modificirane koštice masline
diplomski rad
Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
APA 6th Edition Folo, F. (2020). Toplinska svojstva kompozita polilaktidna kiselina/modificirane koštice masline : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:088456
MLA 8th Edition Folo, Franka. "Toplinska svojstva kompozita polilaktidna kiselina/modificirane koštice masline : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:088456
Chicago 17th Edition Folo, Franka. "Toplinska svojstva kompozita polilaktidna kiselina/modificirane koštice masline : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:088456
Harvard Folo, F. (2020). 'Toplinska svojstva kompozita polilaktidna kiselina/modificirane koštice masline : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:088456
Vancouver Folo F. Toplinska svojstva kompozita polilaktidna kiselina/modificirane koštice masline : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:088456
IEEE F. Folo, "Toplinska svojstva kompozita polilaktidna kiselina/modificirane koštice masline : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:088456
Podaci o radu