Uremović, I. (2021). SPME-GC-MS analiza sira iz mišine : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:451149
Uremović, Ivana. "SPME-GC-MS analiza sira iz mišine : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:451149
Uremović, Ivana. "SPME-GC-MS analiza sira iz mišine : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:451149
Uremović, I. (2021). 'SPME-GC-MS analiza sira iz mišine : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:451149
Uremović I. SPME-GC-MS analiza sira iz mišine : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:451149
I. Uremović, "SPME-GC-MS analiza sira iz mišine : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:451149