završni rad
Trendovi u korištenju biljnih ekstrakata u hrani
završni rad
Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. urn:nbn:hr:167:081899

Lucić, Nina
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Lucić, N. (2021). Trendovi u korištenju biljnih ekstrakata u hrani : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:081899

Lucić, Nina. "Trendovi u korištenju biljnih ekstrakata u hrani : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:081899

Lucić, Nina. "Trendovi u korištenju biljnih ekstrakata u hrani : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:081899

Lucić, N. (2021). 'Trendovi u korištenju biljnih ekstrakata u hrani : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:081899

Lucić N. Trendovi u korištenju biljnih ekstrakata u hrani : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:081899

N. Lucić, "Trendovi u korištenju biljnih ekstrakata u hrani : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:081899