Mihaljević, Š. (2017). Promidžba zdrave hrane i svjesnost konzumenata (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:468290
Mihaljević, Šejla. "Promidžba zdrave hrane i svjesnost konzumenata." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:468290
Mihaljević, Šejla. "Promidžba zdrave hrane i svjesnost konzumenata." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:468290
Mihaljević, Š. (2017). 'Promidžba zdrave hrane i svjesnost konzumenata', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:468290
Mihaljević Š. Promidžba zdrave hrane i svjesnost konzumenata [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju; 2017 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:468290
Š. Mihaljević, "Promidžba zdrave hrane i svjesnost konzumenata", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za kulturologiju, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:156:468290