Jovanović, Ž. (2002). Pretilost i masti u hrani. Medicina, 38. (1-2), 3-10. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:748727
Jovanović, Željko. "Pretilost i masti u hrani." Medicina, vol. 38, br. 1-2, 2002, str. 3-10. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:748727
Jovanović, Željko. "Pretilost i masti u hrani." Medicina 38, br. 1-2 (2002): 3-10. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:748727
Jovanović, Ž. (2002) 'Pretilost i masti u hrani', Medicina, 38(1-2), str. 3-10. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:748727 (Datum pristupa: 29.11.2024.)
Jovanović Ž. Pretilost i masti u hrani. Medicina [Internet]. 2002. [pristupljeno 29.11.2024.];38(1-2):3-10. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:748727
Ž. Jovanović, "Pretilost i masti u hrani", Medicina, vol. 38, br. 1-2, str. 3-10, 2002. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:748727. [Citirano: 29.11.2024.]