Tijan, P. (2018). ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST TOKOFEROLNOG EKSTRAKTA DOBIVENOG IZ RAZLIČITIH VRSTA ULJA (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:539432
Tijan, Paola. "ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST TOKOFEROLNOG EKSTRAKTA DOBIVENOG IZ RAZLIČITIH VRSTA ULJA." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:539432
Tijan, Paola. "ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST TOKOFEROLNOG EKSTRAKTA DOBIVENOG IZ RAZLIČITIH VRSTA ULJA." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:539432
Tijan, P. (2018). 'ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST TOKOFEROLNOG EKSTRAKTA DOBIVENOG IZ RAZLIČITIH VRSTA ULJA', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:539432
Tijan P. ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST TOKOFEROLNOG EKSTRAKTA DOBIVENOG IZ RAZLIČITIH VRSTA ULJA [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2018 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:539432
P. Tijan, "ANTIOKSIDATIVNA AKTIVNOST TOKOFEROLNOG EKSTRAKTA DOBIVENOG IZ RAZLIČITIH VRSTA ULJA", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:539432