Broznić, D., Ratkaj, I., Malenica Staver, M., Kraljević Pavelić, S., Žurga, P., Bubalo, D. i Gobin, I. (2018). Procjena antioksidacijskog, antimikrobnog i antiproliferativnog potencijala medljikovaca jele (Abies alba Mill.) prikupljenih s lokaliteta Gorskog kotara (Hrvatska). Food Technology and Biotechnology, 56. (4), 533-545. doi: 10.17113/ftb.56.04.18.5666
Broznić, Dalibor, et al. "Procjena antioksidacijskog, antimikrobnog i antiproliferativnog potencijala medljikovaca jele (Abies alba Mill.) prikupljenih s lokaliteta Gorskog kotara (Hrvatska)." Food Technology and Biotechnology, vol. 56, br. 4, 2018, str. 533-545. https://doi.org/10.17113/ftb.56.04.18.5666
Broznić, Dalibor, Ivana Ratkaj, Mladenka Malenica Staver, Sandra Kraljević Pavelić, Paula Žurga, Dragan Bubalo i Ivana Gobin. "Procjena antioksidacijskog, antimikrobnog i antiproliferativnog potencijala medljikovaca jele (Abies alba Mill.) prikupljenih s lokaliteta Gorskog kotara (Hrvatska)." Food Technology and Biotechnology 56, br. 4 (2018): 533-545. https://doi.org/10.17113/ftb.56.04.18.5666
Broznić, D., et al. (2018) 'Procjena antioksidacijskog, antimikrobnog i antiproliferativnog potencijala medljikovaca jele (Abies alba Mill.) prikupljenih s lokaliteta Gorskog kotara (Hrvatska)', Food Technology and Biotechnology, 56(4), str. 533-545. doi: 10.17113/ftb.56.04.18.5666
Broznić D, Ratkaj I, Malenica Staver M, Kraljević Pavelić S, Žurga P, Bubalo D, i sur.. Procjena antioksidacijskog, antimikrobnog i antiproliferativnog potencijala medljikovaca jele (Abies alba Mill.) prikupljenih s lokaliteta Gorskog kotara (Hrvatska). Food Technology and Biotechnology [Internet]. 2018. [pristupljeno 09.11.2024.];56(4):533-545. doi: 10.17113/ftb.56.04.18.5666
D. Broznić, et al., "Procjena antioksidacijskog, antimikrobnog i antiproliferativnog potencijala medljikovaca jele (Abies alba Mill.) prikupljenih s lokaliteta Gorskog kotara (Hrvatska)", Food Technology and Biotechnology, vol. 56, br. 4, str. 533-545, 2018. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:510127. [Citirano: 09.11.2024.]