Ilijanić, V. (2019). ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST MLIJEČNOG PROIZVODA DOBIVENOG POMOĆU KEFIRNIH ZRNACA (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:593312
Ilijanić, Valentina. "ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST MLIJEČNOG PROIZVODA DOBIVENOG POMOĆU KEFIRNIH ZRNACA." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:593312
Ilijanić, Valentina. "ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST MLIJEČNOG PROIZVODA DOBIVENOG POMOĆU KEFIRNIH ZRNACA." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:593312
Ilijanić, V. (2019). 'ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST MLIJEČNOG PROIZVODA DOBIVENOG POMOĆU KEFIRNIH ZRNACA', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:593312
Ilijanić V. ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST MLIJEČNOG PROIZVODA DOBIVENOG POMOĆU KEFIRNIH ZRNACA [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2019 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:593312
V. Ilijanić, "ANTIOKSIDACIJSKA AKTIVNOST MLIJEČNOG PROIZVODA DOBIVENOG POMOĆU KEFIRNIH ZRNACA", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:593312