Kučić, T. (2020). KVALITETA PREHRANE I ORALNO ZDRAVLJE PACIJENATA (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:738585
Kučić, Tea. "KVALITETA PREHRANE I ORALNO ZDRAVLJE PACIJENATA." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:738585
Kučić, Tea. "KVALITETA PREHRANE I ORALNO ZDRAVLJE PACIJENATA." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:738585
Kučić, T. (2020). 'KVALITETA PREHRANE I ORALNO ZDRAVLJE PACIJENATA', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:738585
Kučić T. KVALITETA PREHRANE I ORALNO ZDRAVLJE PACIJENATA [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2020 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:738585
T. Kučić, "KVALITETA PREHRANE I ORALNO ZDRAVLJE PACIJENATA", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:738585