Girotto, A. (2021). KINETIKA RASTA BAKTERIJE STAPHYLOCOCCUS AUREUS U PROTEINSKIM DODACIMA PREHRANI NA BAZI SIRUTKE (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:350525
Girotto, Anamaria. "KINETIKA RASTA BAKTERIJE STAPHYLOCOCCUS AUREUS U PROTEINSKIM DODACIMA PREHRANI NA BAZI SIRUTKE." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:350525
Girotto, Anamaria. "KINETIKA RASTA BAKTERIJE STAPHYLOCOCCUS AUREUS U PROTEINSKIM DODACIMA PREHRANI NA BAZI SIRUTKE." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:350525
Girotto, A. (2021). 'KINETIKA RASTA BAKTERIJE STAPHYLOCOCCUS AUREUS U PROTEINSKIM DODACIMA PREHRANI NA BAZI SIRUTKE', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:350525
Girotto A. KINETIKA RASTA BAKTERIJE STAPHYLOCOCCUS AUREUS U PROTEINSKIM DODACIMA PREHRANI NA BAZI SIRUTKE [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2021 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:350525
A. Girotto, "KINETIKA RASTA BAKTERIJE STAPHYLOCOCCUS AUREUS U PROTEINSKIM DODACIMA PREHRANI NA BAZI SIRUTKE", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:350525