diplomski rad
Sinergističko - antagonistički utjecaj izomera vitamina E na kinetiku nestanka DPPH radikala u uljima ekstrahiranih iz koštica grožđa (Cabernet sauvignon i Cabernet franc)
Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:184:818809

Šimić, Lidija
Sveučilište u Rijeci
Medicinski fakultet
Katedra za medicinsku kemiju, biokemiju i kliničku kemiju

Citirajte ovaj rad

Šimić, L. (2016). Sinergističko - antagonistički utjecaj izomera vitamina E na kinetiku nestanka DPPH radikala u uljima ekstrahiranih iz koštica grožđa (Cabernet sauvignon i Cabernet franc) (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:818809

Šimić, Lidija. "Sinergističko - antagonistički utjecaj izomera vitamina E na kinetiku nestanka DPPH radikala u uljima ekstrahiranih iz koštica grožđa (Cabernet sauvignon i Cabernet franc)." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:818809

Šimić, Lidija. "Sinergističko - antagonistički utjecaj izomera vitamina E na kinetiku nestanka DPPH radikala u uljima ekstrahiranih iz koštica grožđa (Cabernet sauvignon i Cabernet franc)." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:818809

Šimić, L. (2016). 'Sinergističko - antagonistički utjecaj izomera vitamina E na kinetiku nestanka DPPH radikala u uljima ekstrahiranih iz koštica grožđa (Cabernet sauvignon i Cabernet franc)', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:818809

Šimić L. Sinergističko - antagonistički utjecaj izomera vitamina E na kinetiku nestanka DPPH radikala u uljima ekstrahiranih iz koštica grožđa (Cabernet sauvignon i Cabernet franc) [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2016 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:818809

L. Šimić, "Sinergističko - antagonistički utjecaj izomera vitamina E na kinetiku nestanka DPPH radikala u uljima ekstrahiranih iz koštica grožđa (Cabernet sauvignon i Cabernet franc)", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:818809