Ljutić, D. (2016). Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463
Ljutić, Daniel. "Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463
Ljutić, Daniel. "Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463
Ljutić, D. (2016). 'Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, citirano: 12.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463
Ljutić D. Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet; 2016 [pristupljeno 12.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463
D. Ljutić, "Antioksidacijska aktivnost odabranog korjenastog povrća", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:563463