diplomski rad
Poremećaji izazvani glutenom u prehrani
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:105:096028

Čičak, Ana Marija
Sveučilište u Zagrebu
Medicinski fakultet
KATEDRA ZA PEDIJATRIJU

Citirajte ovaj rad

Čičak, A. M. (2016). Poremećaji izazvani glutenom u prehrani (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:096028

Čičak, Ana Marija. "Poremećaji izazvani glutenom u prehrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:096028

Čičak, Ana Marija. "Poremećaji izazvani glutenom u prehrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:096028

Čičak, A. M. (2016). 'Poremećaji izazvani glutenom u prehrani', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:096028

Čičak AM. Poremećaji izazvani glutenom u prehrani [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet; 2016 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:096028

A. M. Čičak, "Poremećaji izazvani glutenom u prehrani", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:096028