Rais, I. (2018). Zdravstveni učinci masti i ulja u prehrani s posebnim osvrtom na trans masne kiseline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:184804
Rais, Ivana. "Zdravstveni učinci masti i ulja u prehrani s posebnim osvrtom na trans masne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:184804
Rais, Ivana. "Zdravstveni učinci masti i ulja u prehrani s posebnim osvrtom na trans masne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:184804
Rais, I. (2018). 'Zdravstveni učinci masti i ulja u prehrani s posebnim osvrtom na trans masne kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:184804
Rais I. Zdravstveni učinci masti i ulja u prehrani s posebnim osvrtom na trans masne kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet; 2018 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:184804
I. Rais, "Zdravstveni učinci masti i ulja u prehrani s posebnim osvrtom na trans masne kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:184804