Mioč, P. (2019). Uloga proteina Smoothened u razvoju seroznih karcinoma jajnika visokog i niskog stupnja malignosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:452204
Mioč, Pavao. "Uloga proteina Smoothened u razvoju seroznih karcinoma jajnika visokog i niskog stupnja malignosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:452204
Mioč, Pavao. "Uloga proteina Smoothened u razvoju seroznih karcinoma jajnika visokog i niskog stupnja malignosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:452204
Mioč, P. (2019). 'Uloga proteina Smoothened u razvoju seroznih karcinoma jajnika visokog i niskog stupnja malignosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:452204
Mioč P. Uloga proteina Smoothened u razvoju seroznih karcinoma jajnika visokog i niskog stupnja malignosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet; 2019 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:452204
P. Mioč, "Uloga proteina Smoothened u razvoju seroznih karcinoma jajnika visokog i niskog stupnja malignosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:452204