Mayer, L. (2023). Normalizacija protutijela na tkivnu transglutaminazu nakon uvođenja bezglutenske prehrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:831067
Mayer, Laura. "Normalizacija protutijela na tkivnu transglutaminazu nakon uvođenja bezglutenske prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:831067
Mayer, Laura. "Normalizacija protutijela na tkivnu transglutaminazu nakon uvođenja bezglutenske prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:831067
Mayer, L. (2023). 'Normalizacija protutijela na tkivnu transglutaminazu nakon uvođenja bezglutenske prehrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:831067
Mayer L. Normalizacija protutijela na tkivnu transglutaminazu nakon uvođenja bezglutenske prehrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet; 2023 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:831067
L. Mayer, "Normalizacija protutijela na tkivnu transglutaminazu nakon uvođenja bezglutenske prehrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:831067