Vlahović, S. (2023). Upotreba zakrpe od svinjskog perikarda prilikom zatvaranja femoralne arteriotomije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:213105
Vlahović, Siniša. "Upotreba zakrpe od svinjskog perikarda prilikom zatvaranja femoralne arteriotomije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:213105
Vlahović, Siniša. "Upotreba zakrpe od svinjskog perikarda prilikom zatvaranja femoralne arteriotomije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:213105
Vlahović, S. (2023). 'Upotreba zakrpe od svinjskog perikarda prilikom zatvaranja femoralne arteriotomije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:213105
Vlahović S. Upotreba zakrpe od svinjskog perikarda prilikom zatvaranja femoralne arteriotomije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet; 2023 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:213105
S. Vlahović, "Upotreba zakrpe od svinjskog perikarda prilikom zatvaranja femoralne arteriotomije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:105:213105